Какво трябва да знаем при избора на дограма? Какво трябва да знаем при избора на дограма? .

Какво трябва да знаем при избора на дограма?

Какво трябва да знаем при избора на дограма?

Какво трябва да знаем при избора на дограма?

by admin_snplast |юни 3, 2019 | Blogs

Прозорците – незаменима част от всеки дом и един от най-често сменяните елементи при нанасяне в ново жилище. Често клиентите ни търсят по-добра изолация и енергийна ефективност. И с това се налага едно дълго и изтощително обикаляне по магазините. Някои смятат, че всички прозорци изглеждат еднакво, независимо от дограмата.

Истината е, че има голяма разлика между PVC дограма и алуминиева дограма. Промяната на дограма не винаги води до икономия на енергия. Затова е изключително важно да се вземе под внимание особеностите на жилище. И едва след това да се консултирате със специалисти, с които заедно да изберете подходящия продукт.

Затова в тази статия ще Ви кажем накратко най-големите различия между PVC и алуминиевата дограма.

Съветваме Ви преди да започнете да планирате ремонта, да откриете своята компания за смяна на дограма. Така те ще могат да Ви дадат адекватен съвет за най-подходящия вид  и да проследят проекта от началото до неговия край.

PVC дограмата е много добро решение за всеки, който търси по-голяма енергийна ефективност и добра топлоизолация. Тя е устойчива, изключителен шумоизолатор и стои добре във всеки интериор. При затворени прозорци, шумът от улицата и преминаващите коли, е напълно изолиран. Затова този вариант е предпочитан за много домове и офис сгради.

Друго нейно предимство е лесната ѝ поддръжка. Почиства се лесно, без нуждата от специални препарати и усилия.

Алуминиевата дограма също е популярен избор сред клиентите ни. Това се дължи на изключителните свойства на алуминия – устойчивостта му на време. Дори постоянно нагряван или излаган на лоши условия, той не се поддава и не се разрушава. Издръжлива на натоварване, това прави този вид дограма подходяща за всякакви интериорни и фасадни решения.

В нашия сайт може подробно да се запознаете с двата вида дограма. Не се колебайте, да се свържете с нас, при възникване на  въпроси на телефон: 0895 53 69 01.

5/5 - (3 votes)
Share this post: