Rehau FiProX Rehau FiProX - SN PLAST - град Варна - немаска дограма

Rehau FiProX

Rehau FiProX

Rehau FiProX

by admin_snplast |юни 18, 2019 | Blogs

В предишните статии Ви споделихме каква е разликата между PVC и алуминиевата дограма. Обърнахме внимание на производството и на един от най-актуалните ни проекти. А с това Ви запознахме и малко повече с нашата работа. Затова в тази статия ще продължим да говорим за най-добрите решения за Вашия дом. Но този път ще Ви представим един от най-новите профили, който съвсем скоро излезе на пазара.

Rehau FiProX първоначално е бил разработен за стъклата на самолетите. В състава му има над 50% фибростъкло. Това променя изцяло положението на пазара и предишните фаворити отстъпват мястото си на Rehau FiProX. В момента, той е най-висококачествения материал, предлагащ изключително много възможности за обработка и производство. 

С него се увеличава и комфорта. Като през него може да премине повече светлина, създавайки във всяка стая илюзия за пространство. А така се увеличават архитектурните и интериорните възможности.

Rehau FiProX дограма стъклопакет Варна
Rehau FiProX

Какви са предимствата на Rehau FiProX?

Новият профил осигурява много добри условия за навлизането на повече светлина. Допълнително допринася и съдържанието на фибростъкло в крилата на прозорците. Така не само могат да се изработят 10% процента по-големи елементи, но и те могат да бъдат с височина до 2.80 метра.

Увеличавайки височината на прозорците, се увеличава и естествената светлина.

Благодарение на по-добрия троен стъклопакет, Rehau FiProX има изключителни изолационни свойства. Така се намалява разхода на енергия до 76%, понеже топлината или прохладния въздух не излизат през прозорците. 

И не на последно място, Rehau FiProX може да се изработи във всякакви размери, цветове и форми. Дори и най-сложните и разчупени форми вече не са проблем! Това дава възможност на нашите специалисти да разработят хиляди дизайни за Вашия дом. Всичко зависи от Вашите предпочитания и особености на жилището.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме успели да разчупим стандартите и да сме Ви накарали да се замислите и за Вашия дом. Ако се нуждаете от помощ с избора на дограма, не се колебайте да се свържете с нас.

5/5 - (4 votes)
Share this post: