Алуминиева дограма - Варна от SN PLAST. Производство и цена
НИЕ СМЕ S&N PLAST

Алуминиевите и PVC прозорци предлагани от нас се отличават с много високо качество. Това се дължи на профилите, които сме избрали за производството им. Работим единствено с утвърдени марки, които се характеризират с иновации и качество в сферата на производство на прозорци и врати.

ДОВЕРИЕТО Е ГЛАВНОТО УСЛОВИЕ

PVC и алуминиевата дограма се съчетават с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества – топлоизолация, слънцезащита (стъкло четири сезона), шумоизолация, бронировка. Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата.

Прозорците и вратите произведени от фирма S&N Plast са с регулируем обков на утвърдената немска фирма SIEGENIA. С нея гарантираме надеждна експлоатация в продължение на години – без специална поддръжка. PVC дограмата REHAU-KMG може да бъде оборудвана със защитен обков.

Фирмата разполага с производствена база, оборудвана с пълен комплект машини за производството на PVC и алуминиева дограма. При пълно натоварване, тя е в състояние да осигури производство до 6000 – 8000 кв.м дограма месечно.

От самото начало до сега, ние успяхме да наложим нашето име в бранша. Утвърдихме се като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на PVC дограма REHAU в град Варна и страната.

Клиентът за нас стои на първо място. Стараем се да изпълним качествено Вашите проекти като вникнем в индивидуалните желания и предпочитания. Винаги спазваме договорения срок. Освен това, всички елементи в изделията на S&N Plast, отговарят на най-строгите стандарти за качество – DIN, TUV, БДС и ISO.

  • Измерване на място
  • Производство на дограма
  • Собствена доставка
  • Монтаж на дограма
SN PLAST - лабиринт - монтаж на дограма
Нашите Завършени Проекти

120+

Доволни клиенти

20+

Екип

180+

Завършени проекти

22+

Населени места

Алуминиева и PVC дограма от SN PLAST

Искам да благодаря на екипа S&N PLAST за добре свършената работа. Плъзгащите врати на банята и тоалетната надхвърлиха очакванията ми.

Неда Стоянова - Доволен клиент

Любезно обслужване и добре свършена работа. Ролетните комарници и алуминиевите первази паснаха точно на прозорците ми.

Елеонора Василевска - Доволен Клиент

Поръчахме новата дограма за спалнята си от фирмата. Много сме доволни от взимането на размерите и монтажа. Екипът беше много любезен и си свърши качествено работата!

Мария Петрова - Ненова - Доволен Клиент
Дограма-варна
юни 18, 2019 / 0 Comment / 375 Views

Rehau FiProX

Rehau FiProX първоначално е бил разработен за стъклата на самолетите. В състава му има над 50% фибростъкло. Това променя изцяло положението на пазара и предишните фаворити отстъпват мястото си на Rehau FiProX. В момента, той е най-висококачествения материал, предлагащ изключително много възможности за обработка и производство. С него се увеличава и комфорта. Като през него може да премине повече светлина, създавайки във всяка стая илюзия за пространство. А така се увеличават архитектурните и интериорните възможности.

readmore
Алуминиева-дограма-варна
юни 18, 2019 / 0 Comment / 367 Views

Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света

Град Варна е уникален не само с близостта си с морето, но и с красивата архитектура. С напредване на времето, все повече строителни компании осъзнават нуждата от близостта на човека до природата. Така се появяват все повече комплекси и сгради, които впечатляват не само с красивия си дизайн, но и с уникалните изгледи и растителността си. Жилищна сграда Симфония е едно от последните попълнения на морския град. Сградата е разположена на централна локация и има добра комуникативност с близките квартали. Но това, което харесваме най ...

readmore
Алуминиева-дограма-варна
юни 18, 2019 / 0 Comment / 381 Views

Ненадминато качество в производството на дограма

Ако Вашите прозорци са загубили първоначалния си блясък и Ви проветряват повече, отколкото трябва, може би е време да се огледате и да потърсите нова алтернатива. Замяната им с дограма с двоен панел, значително може да намали Вашите сметки за отопление и охлаждане. Но изборът на подходяща дограма може да бъде изключително труден. Особено, когато вземем под внимание всички фирми на пазара, които предлагат различни стилове, материали и функции.Не бива да забравяме, че и подмяната на дограмата е голяма инвестиция. Всички очакват новата дограма да издържи възможно най-дълго време.

readmore
Дограма-варна
юни 3, 2019 / 0 Comment / 444 Views

Какво трябва да знаем при избора на дограма?

Прозорците – незаменима част от всеки дом и един от най-често сменяните елементи при нанасяне в ново жилище. Често клиентите ни търсят по-добра изолация и енергийна ефективност. И с това се налага едно дълго и изтощително обикаляне по магазините. Някои смятат, че всички прозорци изглеждат еднакво, независимо от дограмата. Истината е, че има голяма разлика между PVC дограма и алуминиева дограма. Промяната на дограма не винаги води до икономия на енергия. Затова е изключително важно да се вземе под внимание особеностите на ..

readmore