Доставка Доставка на дограма от фирма SN PLAST - Варна - цени.

Доставка

Дограма-Варна
Дограма-Варна

Доставка на дограма

Ние от S&N Plast се гордеем с качеството на нашата PVC и алуминиева дограма. Изпълняваме всеки един проект с много старание и внимание към детайлите. Целта ни е да Ви предложим най-доброто обслужване и поръчания продукт да достигне до Вас в отлично състояние.

По тази причина доставките се извършват винаги лично от нашия екип. Защото само по този начин можем да Ви предоставим една сигурна и качествена услуга.

Както по време на работата ни, така и при доставката, водещото е безопасността.

Разполагаме със собствени превозни средства, които са допълнително приспособени за предпазване на товара. Обръщаме специално внимание на техническото състояние на автомобилите си. И винаги преди отпътуването им към обекта, ги проверяваме внимателно. Като по този начин подсигуряваме, че по пътя няма да има проблеми.

За сигурността на дограмата се грижат нашите обучени шофьори. Те са запознати със спецификите на превозвания товар. И могат да реагират във всеки един момент, ако се наложи.

Преди отпътуване на дограмата за Вашия дом, ние я обезопасяваме. Като по този начин гарантираме, че тя няма да се повреди или надраска при доставка.

при доставка на дограма профилите винаги се доставят с лепенка, на която е изобразено логото на производителя. Тя допълнително предпазва дограмата от надраскване.

Ако имате въпроси относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0895 536 901.

Имате запитване ?

Свържете се с нашите експерти и ще получите във възможно най-кратък срок отговор на Вашия въпрос.