За Нас фирма SN PLAST - производство на дограма - град Варна

ЗА SN PLAST

ДОВЕРИЕТО … Е ЕДНО ВАЖНО УСЛОВИЕ…

Дограма-Варна
RehauVarna
За Нас

Фирма S&N Plast започна дейността си през 1998 година с производство на алуминиева и PVC дограма. За кратко време се превърнахме в една от търсените фирми в бранша. Още със своето основаване, принцип на работа ни е максимално да задоволяваме изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип ни позволи да се наложим на пазара като качествен производител и коректен партньор, както на своите клиенти, така и на партньорите и доставчиците си.

През 2001 година станахме оторизиран представител на REHAU – България и получихме всички необходими сертификати за качество. Ние разполагаме със съвременно оборудване и машини, настроени по немски стандарт. Имаме и добре подготвени специалисти, преминали специален курс на обучение. Нашето производство се контролира от специалисти от REHAU – Германия, които ежегодно обучават работещите във фирмата и следят за качеството на продукцията. Обучението се провежда в REHAU ACADEMY – Виена, Австрия.

В производството на PVC дограма ние в S&N Plast използваме само висококачествени материали от REHAU. Те са защитили тестовете за устойчивост и притежават съответните сертификати, което е достатъчна гаранция за качество.

Освен висококачествената REHAU дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни алуминиеви конструкции. Система ALTEST със и без термопраг, плъзгащи врати и прозорци, преградни стени и остъкляване на тераси.

За Нас

За Нас

За Нас

За Нас