Изготвяне на Оферта Изготвяне на оферта от SN PLAST - Варна - цени.

Изготвяне на Оферта

Дограма-Варна
Дограма-Варна

Изготвяне на оферта

Мечтаният дом е по-близко с S&N Plast.

Знаем, че понякога е много трудно да вземете най-доброто решение за жилището си. Започването на ремонт се обвързва с изразходването на много време, усилия и пари. Но идва момент, в който трябва да се сбогувате със старите дървени прозорци и да ги замените с нещо ново.

PVC и алуминиевата дограма са най-доброто, което ще откриете на българския пазар.

За съжаление не всяка фирма е готова да отдели нужното внимание на клиентите си. Често, цялата оферта се изготвя в движение по телефона. И се достига до въпроса: „Какви са размерите на прозорците Ви?”. А не всеки може да се справи сам с взимането на размерите. Това води до много несъответствия в цената, размерите на дограмата и очакванията на клиентите.

Какво Ви предлагаме ние?

Вярваме, че работата ни не е просто да изработим и монтираме Вашата дограма, но и да бъдем до Вас от началото до края на проекта. Целта ни е да създадем една комплексна услуга включваща консултация, изготвяне на оферта, производство и монтаж.

На всичките си клиенти предлагаме ИНДИВИДУАЛНА консултация със специалист от нашия екип.

Тя е напълно БЕЗПЛАТНА и не Ви обвързва да направите покупка.

Идеята ни е да се срещнем лично в нашия офис, за да можем да се запознаем с проекта. Така Вие ще имате възможността да ни разкажете подробно за дома си и неговите особености. Важно е да ни споделите правени ли са някакви ремонти и как желаете да изглеждат прозорците и вратите Ви.

Имайки тази информация, ние ще можем да Ви дадем съвет кои са най-добрите технически и дизайнерски решения. Ще Ви обясним подробно какви са предимствата и особеностите на PVC и алуминиевата дограма. И заедно ще вземем най-доброто решение за новата Ви дограма.

Следва вземане на размерите. В удобно за Вас време, работник от фирмата ще мине през Вашия дом и ще направи точно изчисление на размерите. Така ние Ви улесняваме и гарантираме, че няма да се получат несъответствия при изработката и монтирането.

Последната стъпка е изготвяне на офертата. Ние се ангажираме тя да бъде направена възможно най-скоро. В зависимост от Вашите предпочитания можете да дойдете отново на място в офиса, за да Ви я представим. Или да Ви я изпратим по имейл.

Имате запитване ?

Свържете се с нашите експерти и ще получите във възможно най-кратък срок отговор на Вашия въпрос.