Монтаж Монтаж на дограма от SN PLAST - Варна - цени.

Монтаж

Алуминиева-дограма-Варна
Дограма-Варна

Монтажът на дограма се извършва от нашия екип. Това е най-важната част от всеки проект, защото трябва да се извърши изключително прецизно и с внимание към всеки детайл. В противен случай, без значение дали дограмата е качествена, могат да възникнат проблеми. Като пропускане на вода при поройни дъждове или появата на конденз.

Точно затова нашите монтажници са специално обучени за правилните процедури при монтирането на новата дограма. Дългогодишният им опит в монтирането на дограма им помага да се справят качествено и навременно с всеки проект.

Монтажът на дограмата може да бъде бърз и лесен или да отнеме повече време и усилия. Всичко това зависи от особеностите на Вашето жилище и по-специално на стаята, където ще се инсталира дограмата.

Какво трябва да направите, за да улесните работата ни?

Съветваме всичките си клиенти да подготвят работната площ преди пристигането на нашите работници.

Най-важно е да се осигури свободен достъп до прозореца. Това означава, че трябва да преместите всички вещи, които се намират в близост до него. Най-добре е те, заедно с мебелите и пердетата да се преместят в друга стая. Така няма да се напрашат при свалянето на старата дограма и монтирането на новата.

Ако не е възможно, отместете всички мебели и електроуреди възможно най-далеч от прозореца. След това ги покрийте, за да ги предпазите.

Какво следва?

След като сте обезопасили стаята, работата на нашия екип от монтажници започва.

Тяхна задача е да премахнат старите рамки и каси. Обърнете внимание, че те могат да се поставят безплатно на стълбището на входа Ви. Но, ако желаете да бъдат изнесени извън блока, трябва да се заплати допълнително.

Следва вмъкване на новата рамка в отвора, монтирането ѝ и запечатването на фугите. Това е най-важния момент от монтажа и изисква изключително голямо внимание и прецизност.

Съветваме Ви, ако имате въпроси относно работата да не прекъсвате монтажниците. Вместо това ги изчакайте да приключат с това, което правят в момента. И те с удоволствие ще отговорят на всичките Ви въпроси.

Имате запитване ?

Свържете се с нашите експерти и ще получите във възможно най-кратък срок отговор на Вашия въпрос.