ПРОЕКТИРАНЕ И КОНСУЛТАЦИЯ Проектиране и конслултация - SN PLAST - Варна.

ПРОЕКТИРАНЕ И КОНСУЛТАЦИЯ

Производител на дограма варна
Производител на дограма варна

За повечето фирми проектирането на дограмата е просто една от стъпките на производствения процес. Но за нас, това е един от най-важните моменти. Защото нашата мисия е да Ви помогнем да направите дома си малко по-уютен и красив. А  при проектирането на дограмата могат да се изпипат и най-малките детайли. Така се гарантира нейното високо качество и, че тя ще прилегне безпроблемно на отвора за прозорците.

Затова след като приемете нашата оферта, започва същинската работа за нашия екип. Водим се преди всичко от Вашите желания и предпочитания. Но обръщаме голямо внимание и разпределението на помещението и недостатъците му. Така при процеса на проектиране и конслултация можем да вземем най-добрите дизайнерски решения и да Ви ги представим при завършването на проекта.

Работим с професионална програма за проектиране на дограма:

С нея можем да проектираме различни конструкции от алуминиева и PVC дограма. Не губим време в чертане на ръка и изчисляването на размерите и цената. Вместо това можем детайлно да визуализираме всяка част на рамката вертикално или хоризонтално. Паралелно с това, се виждат и всички нейни характеристики и размери.

Така се спестява необходимостта от създаването на хиляди дизайни и губенето на време. С практичните инструменти, ние можем да направим желаните от Вас промени само с един клик. Възможна е бърза и лесна смяна на размерите на конструкцията, добавяне на закръгления, смяна на ширината на крилата и много други.

Проектиране и конслултация:

При представянето на проекта, можем да Ви демонстрираме различни варианти – изхождайки от първоначалния проект. Няма значение дали искате да видите как ще стоят щори или комарници на дограмата. Само за няколко минути, ние можем да Ви представим различни варианти и да обсъдим кой ще пасне най-добре на съответната стая.

След като изберете желаната от Вас визия, с помощта на програмата, ние изчисляваме стойността на дограмата. И ако всичко е наред, преминаваме към подписването на договора и започването на изработката на дограмата.

Имате запитване ?

Свържете се с нашите експерти и ще получите във възможно най-кратък срок отговор на Вашия въпрос.