Производство Производство на дограма от фирма SN PLAST - Варна.

Производство

Дограма-Варна
Производство

Производство на дограмата

Благодарение на дългогодишния си опит, днес, ние от S&N Plast можем да Ви предложим най-доброто качество на българския пазар за производство на дограма. Успяхме да създадем сплотен колектив, с който заедно да вървим напред и да се развиваме. При нас работят някои от най-добрите проектанти, оператори, технолози и инженери в бранша.

С тяхна помощ подобрихме не само организацията си на работа, но и технологията на производството на дограма. Заменихме и техниката, с която изработваме всеки един детайл. Така процесът по изработката стана по-автоматизиран, но и с по-голям контрол.

Обръщаме изключително внимание на изборът на суровините, с които работим. Правим подробни проучвания и тестове за здравината и издържливостта на всеки един елемент. И след като сме убедени, че отговаря на нашите стандарти за качество, започваме да го използваме в производство на дограма.

За всяка операция от производството на дограма имаме машина, специално пригодена за целта. Така намаляваме до минимум риска от некачествено производство.

Допълнително за това допринасят и една от най-модерните машини за производството на дограма. С нея подобрихме качеството на производството си и достигнахме до световните пазари. За това свидетелстват и многото ни доволни клиенти, които могат да направят разликата със старите си дограми.

Изработената дограма с нашата нова машина е по-качествена, изолира по-добре и спира дори изключително силните звуци. А топлината на дома Ви никога няма да избяга повече от прозорците!

Целият производствен процес се контролира внимателно от нашите технически отговорници. От избора на материали до проектирането, прецизната обработка и производството. Тяхно задължение е и да проследяват всеки един проект – от влизането в цеха за изработка до доставката и монтирането в дома на клиента.

В зависимост от сложността и големината на Вашата поръчка, се определя и срока за производството на дограмата. Нестандартните форми на прозорците, изискват по-прецизна работа и проверка на всеки един детайл по няколко пъти. Затова при подписването на договора, нашите сътрудници Ви дават точен срок на изпълнение.

Имате запитване ?

Свържете се с нашите експерти и ще получите във възможно най-кратък срок отговор на Вашия въпрос.