Ненадминато качество в производството на дограма Ненадминато качество в производството на дограма

Ненадминато качество в производството на дограма

Ненадминато качество в производството на дограма

Ненадминато качество в производството на дограма

by admin_snplast |юни 18, 2019 | Blogs

Ако Вашите прозорци са загубили първоначалния си блясък и Ви проветряват повече, отколкото трябва, може би е време да се огледате и да потърсите нова алтернатива. Замяната им с дограма с двоен панел, значително може да намали Вашите сметки за отопление и охлаждане. Но изборът на подходяща дограма може да бъде изключително труден. Особено, когато вземем под внимание всички фирми на пазара, които предлагат различни стилове, материали и функции.

Не бива да забравяме, че и подмяната на дограмата е голяма инвестиция. Всички очакват новата дограма да издържи възможно най-дълго време. Тук идва и момента, че за да се случи това, трябва да изберете подходящата PVC или алуминиева дограма.

В тази статия няма да Ви обясняваме за предимствата и недостатъците на двата вида. Вместо това ще Ви представим една нова иновация в производството на дограма. Ще Ви представим едно от най-новите попълнения в нашия цех – Обработващ център.

Създаден по един от най-новите модели за обработка и производство на дограма. Използва технология, която ние първи внедрихме в нашето производство и никоя друга фирма в България не използва! Това ни дава предимство пред конкурентите ни и сигурността, че можем да изпълним с голяма прецизност и най-сложните проекти.

Нашият нов обработващ център позволява създаването на профилите да се случва с още по-голяма точност. Освен това подпомага изработката на по-големи детайли от алуминий и PVC. Като по този начин можем да поемем изпълнението на проекти, които са с по-големи размери и с нестандартни форми.

Благодарение на новия ни обработващ център, ние от S&N Plast, развихме производството си. И още повече – повишихме изискванията си за качество и удовлетвореност на клиентите. Като по този начин днес можем да се похвалим с това, че нашата дограма е с високо качество равностойно на чуждестранните пазари.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да Ви е било интересно да научите нещо ново от процеса по изработването на дограмата. Свържете се с нас, ако имате още въпроси или се нуждаете от помощ с избора на дограма. Телефон за връзка с нас: 0895 53 69 01.

Rate this post
Share this post: