Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света

Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света

Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света

Жилищна сграда „Симфония” – нов изглед към света

by admin_snplast |юни 18, 2019 | Blogs

Град Варна е уникален не само с близостта си с морето, но и с красивата си архитектура. С напредване на времето, все повече строителни компании осъзнават нуждата от близостта на човека до природата. Така се появяват все повече комплекси и сгради, които впечатляват не само с красивия си дизайн, но и с уникалните изгледи и растителността си.

Жилищна сграда Симфония е едно от последните попълнения на морския град. Сградата е разположена на централна локация и има добра комуникативност с близките квартали. Но това, което харесваме най-много в този впечатляващ комплекс, е възможността ни да бъдем част от проекта.

Екипът на S&N Plast участваше в избора на профилите за дограмата, стъклопакетите и фасадните облицовки за фасадата. Както можете да видите и в сайта на жилищна сграда „Симфония”, фасадата е предвидена да бъде вентилируема.

Но това, което е уникалното на тази сграда е, че за фасадата беше избрана алуминиевата дограма на Reynaers.

Жилищна сграда „Симфония” нов изглед към света
Сграда симфония

Елегантност и фин дизайн.

Алуминиевата дограма на Reynaers е нова и уникална система за прозорци, която ни дава възможност да изработим неправилната форма на фасадата. Тук дизайнът се комбинира с качествата на дограмата като много добра топлоизолация, херметичност на въздуха, водата и противовзломна защита. Освен това е изработена с мисълта да се увеличи дневната светлина в жилищата, без да се нарушават топло и шумоизолационните свойства.

Стъклопакетът, който избрахме, бе троен. А това в комбинация с качествата на дограмата, създава хармония на трайните материали.

Следете нашия блог, защото скоро ще започнем работа по фасадата на сградата. Ще Ви уведомяваме за напредъка и завършеността на проекта. А когато е готов, отново ще Ви поговорим за изключителните качества на алуминиевата дограма на Reynaers.

Ако и Вие искате да избягате от студа през зимата, не се колебайте и ни потърсете! Ние сме готови да Ви предложим най-доброто решение и за Вашия дом.

Rate this post
Share this post: